Gastenboek

Wat gasten schrijven

Een selectie uit het gastenboek van Ktoef

27-08-2012
Lieve Rianne en Hans,
8 dagen zijn voorbij gevlogen, met een beetje weemoed gaan we terug naar de "gewone" wereld. Voor ons was het niet alleen een lekker verblijf maar ook 'n connectie en 'n gevoel van thuis.
Ons beste lanterfant moment?
-varen met de sloep
-ontbijten in de tuin in de vroege ochtendzon
-en samen met de voetjes in een voetenbad
Bedankt voor een zalige week.
Liefs Berry en Yolanda xxx

Beste Rianne en Hans,
Wat hebben jullie een fantastische 'lanterfant' plek gemaakt! Echt een heel schattig, sfeervol huisje. En echt overal aan gedacht.
Onze lanterfant momenten:
-na een middagje zeilen, heerlijk in de tuin eten
-ontspannen in 't mooie bad
-de ochtend beginnen met een kopje koffie in de zon en een heerlijk ontbijt.
Een betere plek hadden we niet kunnen uitkiezen om ons 5-jarig huwelijk te vieren! Bedankt voor de gastvrijheid!
Groeten, Rink en Brechje

28 oktober 2012
Beste Rianne en Hans,
Wat een vriendelijk ontvangst op vrijdag en wat een vertrouwen in je gasten straal je uit; het geeft alle ruimte om te lanterfanten van aankomst tot vertrek. "t Ultieme moment was 't heerlijke bad maar eigenlijk was 't hele weekend één lanterfant moment. Ik speel altoijd al veel met mijn tenen, ik heb dat nu wat extra gedaan.
We hebben genoten van de wandelingen:
-Bommelsteinroute vanuit Nederhorst den Berg
-Vanuit het huisje rechtsaf naar Oud-Loosdrecht en dan de Lambrechtskade op naar de vogelhut.
-Vandaag gaan we nog naar 's-Gravenland. Ik weet dat je er in "de serre" heel eerlijk en biologisch verrassend, een klein hapje kunt nuttigen. De route van de Buitens door het bos daar is prachtig.
Bedankt en veel succes, Wim en Marie-Therese

01-04-2013
Voor ons redelijk dicht bij huis, maar toch 4 dagen helemaal weg! Het thema lanterfanten heeft ons geholpen om dat ook écht te doen en dat was ook precies wat we dit Paasweekend hoopten te bereiken.
Bedankt! Henri & Nelleke

25 april 2013
Onze trouwdag!
Met het mooiste weer wat we ons konden wensen hebben wij onze prachtige dag afgesloten met 2 nachten in Ktoef. En wat was dat perfect! Zo'n super ontvangst met een knisperend vuur buiten, overal kaarsjes en rozen, wow!! Beter had niet gekund, zo romantisch! We hebben genoten van het heerlijke huisje, superbad, kwakende eendjes, kraaiende hanen en rust. en dat zo dicht bij huis (Kerkelanden). Rianne en hans, bedankt voor de gastvrijheid! Wij voelden ons extra speciaal als '1e bruidspaar' in jullie prachtig ingerichte huisje. Wij zullen hier zeker nog veel aan terug denken.
Pier en Fabiënne

15 juli 2013
In onze zoektocht naar een kleinschalige, inspirerende locatie voor onze brainstorm over onze toekomstvisie kwamen wij terecht bij Ktoef. De verwachting vooraf werd overtroffen door de realiteit. Niet alleen de unieke ligging pal aan de haven van Kortenhoef, maar ook de mogelijkheid om zowel binnen als buiten als op het water te vergaderen hebben bijgedragen aan een inspirerende setting. Daar bovenop zorgde de meer dan hartelijke ontvangst en uitgebreide verzorging gedurende de hele dag voor een bijzonder gevoel van gastvrijheid. Kies je voor een speciale en unieke vergaderaccommodatie met net dat beetje extra, dan zit je bij Ktoef helemaal goed.

Van Bruggen Adviesgroep
Directie & management.

23 augustus 2013
(bij het lezen van onderstaande tekst schoot ik (Rianne) even vol). Soms maak ik wel eens uitzonderen op de regels en dit was er zo een. Tot de laatste dag mogen annuleren, goed gevoel dat ik dat risico heb genomen!

 Ktoef gastenboek

16 september 2013

Wat een geweldige plek hebben jullie gecreëerd. Een plek waar wij ons gelijk thuis voelen en waar we met volle teugen hebben genoten, ondanks de regen. Met wat zonneschijn gerden door het Gooi en wandelen door de mooie rustige dorpjes. Lanterfanteren was voor ons samen zijn, lezen, in bad en de tijd vergeten. Het was top!
Dietze en Nikkie

1 november 2013

Ktoef, prachtige locatie, ontspanning en rust. Het waren 2 heerlijke weken. Rianne en Hans, jullie hebben een top locatie. aan alles is gedacht. De storm hebben we overleefd; een dag binnen blijven met de kaarsjes aan. Dat is in deze gezellige omgeving geen straf. De omgeving, de véle dorpjes waren een verrassing. Wij hebben genoten en komen zeker terug. Rianne en hans, bedankt voor de gastvrijheid.
Nel en Ton

19 januari 2014

Heerlijk genoten hier. Echt fantastisch. Alles. Huisje, omgeving en zeker ook jouw aandacht en lieve gastvrijheid. Echt een lanterfantweekend weg. Zeker zin om nog eens terug te komen. Bedankt voor alles. Enthousiaste verhalen over onze beleving hier gaan wij zeker delen!!
Kim en Helmy

19-08-2012 (1e gasten)
Wat een prachtig huisje
en een heerlijke tuin!
We hebben genoten.
Giel en Aline 

22-09-2012
Een schitterend en comfortabel verblijf. 's-Avonds na een werkdag heerlijk uitrusten. Even relaxed bijkomen. Meer dan aanbevelingswaardig.
"een must".
J. H. Cannes-Fr.

gezin

2 januari 2013
Het was een heel complete en vooral supper ontspannen ervaring! We hadden ons geen betere plek kunnen wensen om het nieuwe jaar in te luiden...
Jeroen en Hilleke

15 februari 2013
Bedankt Rianne voor de gastvrijeheid en de tip-top verzorging en het lekkere gebakje met Valentijn. Succes toegewenst!
Groet, Ralph en Lucinda

bruidspaar

4-5 March 2013
What a wonderful place to stay! Great food en accommodation second to none. Would definitely recommend Ktoef to anyone staying in the erea.
Dirk+Elaine, Brantford, Ontario, Canada

31-07-2013
Leuk, om een bedank kaartje van gasten te ontvangen
kaartje gasten

14 februari 2014
En dan worden we door gasten, de leukste B&B van Nederland genoemd!

recentie