Zakelijk verblijf

Net even anders

Gastenverblijf Ktoef staat garant voor een verrassende en comfortabele overnachting voor uzelf of uw zakenrelaties.

Door de strategische ligging in de driehoek Amsterdam, Utrecht en Hilversum is gastenverblijf Ktoef zeer geschikt voor kort én langer zakelijk verblijf in deze regio.

* WIFI aanwezig.
* Flatscreen TV met internet mogelijkheden
* Auto's kunnen op eigen terrein geparkeerd worden
* U kunt met uw zakelijke relatie gaan varen
* Lunch en diner bij restaurant de Sloep.

Na een dag van hard werken kunt u of uw zakelijke gast genieten van de weldadige rust op kleinschalig en dus persoonlijk niveau.

Door de ligging biedt gastenverblijf Ktoef u veel privacy.

Naast het overnachten in gastenverblijf Ktoef, bieden wij u ook de faciliteiten van een vergaderruimte voor 8 personen. Een beamer is aanwezig.
Informeer naar de mogelijkheden.


Review 15-07-2013:
In onze zoektocht naar een kleinschalige, inspirerende locatie voor onze brainstorm over onze toekomstvisie kwamen wij terecht bij Ktoef. De verwachting vooraf werd overtroffen door de realiteit. Niet alleen de unieke ligging pal aan de haven van Kortenhoef, maar ook de mogelijkheid om zowel binnen als buiten als op het water te vergaderen hebben bijgedragen aan een inspirerende setting. Daar bovenop zorgde de meer dan hartelijke ontvangst en uitgebreide verzorging gedurende de hele dag voor een bijzonder gevoel van gastvrijheid. Kies je voor een speciale en unieke vergaderaccommodatie met net dat beetje extra, dan zit je bij Ktoef helemaal goed.

Van Bruggen Adviesgroep
Directie & management

 

Speciaal voor u als zakelijke gast

Er kan laat ingecheckt en vroeg (vanaf 07:00 uur) ontbeten worden.